ΠΙΕΙΤΕ ΥΓΙΕΙΝΑ

Υπέροχο νερό -αυτή είναι η ειδικότητά μας.

Το νερό της Strauss είναι γνήσια πεντακάθαρο, δροσερό, με υπέροχη γεύση. Ανακαλύψτε ξανά αυθεντικές γεύσεις στο τσάι και τον καφέ σας – μια συσκευή Tana όχι μόνο καθαρίζει το δροσερό νερό που πίνετε, αλλά αφαιρεί το χλώριο καθώς και άλλους ρύπους από το βραστό σας νερό για απολαυστικό τσάι, καφέ ή άλλα ζεστά ροφήματα. Εκτός από τη διαδικασία καθαρισμού μέσω του ειδικού φίλτρου ενεργού άνθρακα, χρησιμοποιούμε ένα λαμπτήρα UV που καθαρίζει και προστατεύει το νερό μετά το φιλτράρισμα και την απομάκρυνση του χλωρίου.

Έχουμε εξασφαλίσει πολυάριθμα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας, περιλαμβανομένου του NSF, της Χρυσής Σφραγίδας για πρότυπα ποιότητας πόσιμου νερού της Water Quality Association (WQA), του βρετανικού προτύπου “WRAS”, του αντίστοιχου προτύπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE), του Προτύπου Ποιότητας Τεχνικής Εξυπηρέτησης (ISO 9000), και του Προτύπου Περιβαλλοντικής Ποιότητας ROHS.

Πιστοποίηση συστήματος παροχής

dispenser certification​

Πιστοποίηση επεξεργασίας νερού

water treatment certification

Σύστημα καθαρισμού νερού

water system

Φιλτράρισμα

  • Φίλτρο εξάμηνης διαρκείας που απαιτεί αλλαγή μόλις δύο φορές το χρόνο. Η ειδική καψούλα για αφαίρεση της πέτρας μπορεί να χρησιμοποιείται κάθε 6 ή 12 μήνες μαζί με την αλλαγή του φίλτρου σας ανάλογα με τα επίπεδα πέτρας στην περιοχή σας.
  • Χρησιμοποιούμε φίλτρα ενεργού άνθρακα (0,6 micron) και επιπρόσθετα ενός φίλτρου πέτρας 2 micron για αποτελέσματα που μπορείτε να τα γευτείτε.
  • Τα φίλτρα συλλαμβάνουν ακόμη και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια, όπως σκόνη, σκουριά και άλλα λοιμώδη στοιχεία.
  • Το φίλτρο ενεργού άνθρακα αφαιρεί το 99,9% του χλωρίου, εξαφανίζει οργανικές ουσίες και άλλα λοιμώδη στοιχεία.
  • Όλα τα απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία που είναι ωφέλιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό, όπως το μαγνήσιο και το ασβέστιο, διατηρούνται στο νερό σας.

Καθαρισμός με λαμπτήρα UV

  • Λαμπτήρας UV 12μηνης διαρκείας που χρειάζεται να αλλαχτεί μόλις μία φορά το χρόνο.
  • Ο λαμπτήρας UV που χρησιμοποιούμε δεν επιτρέπει την ανάπτυξη παθογόνων βακτηριδίων και ιών που μπορούν να αναπτυχθούν στο νερό.
  • Αυτή η μέθοδος φιλτραρίσματος είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, δίχως να προξενεί τη δημιουργία επικίνδυνων υποπροϊόντων και δίχως να προκαλεί καμία απολύτως χημική μεταβολή.
Καλάθι αγορών
Scroll to Top